Tomáš Feřtek

Rok narození: 1962
Profese: scenárista, dramaturg, publicista
Země: Česko

Původním povoláním novinář se během své kariéry dostal také k dramaturgii a scenáristice. V období 1992–2007 pracoval pro týdeník Reflex jako reportér a šéfreportér. Od roku 2007 působil ve vývoji televize Nova a firmy Media Pro Production jako dramaturg, kreativní producent a později scenárista při vývoji a výrobě docusoapů a detektivního seriálu Kriminálka Anděl.[1] V současné době pro Českou televizi připravuje sérii skutečných kriminálních případů Případy 1. oddělení a návrat do kriminální historie v sérii Četnické trampoty. Věnuje se propagaci vzdělávání v obecně prospěšné společnosti EDUin.

Bibliografie:
2001 – Novináři nejsou zlí (spoluautor Marek Šálek), Nadace VIA, ISBN 80-239-0261-X
2002 – Ředitelská kuchařka, AISIS Kladno, ISBN 80-238-8600-2
2003 – S dětmi křížem krážem po Čechách, Fragment, ISBN 978-80-7200-710-3
2006 – Průvodce Českým Švýcarskem, České Švýcarsko, ISBN 80-903752-1-9
2007 – Křížem krážem po českých horách pěšky i na kole, Fragment, ISBN 978-80-253-0375-7
2011 - Rodiče vítáni - Praktický návod, jak usmířit rodiče a učitele našich dětí, Yinachi, ISBN 978-80-904735-2-2

Zdroj: wikipedia.org





Seznam publikací

NázevRok vydáníJazykVydavatelství
Co je nového ve vzdělávání2015českyNová beseda

Knihy podle abecedy
...ABCČDEFGHCHIÍJKLMNOPRŘSŠTUÚVWYZŽ

Realizováno za podpory:                                                                                                                                 
                                  

 

 Dále spolupracujeme s: